We kunnen terugkijken op een geslaagde avond!

Het verslag van folkforum lees je hier: https://www.folkforum.nl/festivals/15032-celtic-night-nuenen-in-beeld/  


Na het grandioze succes van de eerste uitverkochte editie is het ons gelukt om weer een leuk programma samen te stellen. De openingsact komt uit ons eigen Brabant en de hoofdact komt van onze zuiderburen. De twee bands staan te trappelen om op te treden. 

Stevie ‘s Feet is ontstaan tijdens de gezellige maandelijkse Ierse sessies in Nuenen. Een optreden benaderen ze als een sessie. Bij deze Brabantse groep gaat het vooral om het plezier van samen Ierse muziek spelen én zingen, en het publiek daarvan mee te laten genieten.

Duo Praet/Masure uit België gaat een fraaie combinatie van vooral Ierse stukken, aangevuld met muziek uit Galicië in Noord Spanje brengen. Beide heren nemen zang voor hun rekening en we zien verschillende instrumenten op het podium, waaronder doedelzak, fluiten en gitaar.

Bart Praet komt regelmatig in Nederland om doedelzak les te geven. We zijn er trots op om hem samen met Philip Masure, die internationaal zo bekend is en gewaardeerd wordt op ons podium te mogen verwelkomen.

Na de optredens wordt Ierse sessie gespeeld. Als U een instrument bespeelt neem het mee en schuif aan. U kunt ook blijven hangen voor een drankje en een praatje of nog (na)genieten van de muziek.

Stichting Iers sessie festival Nuenen is blij dat ze weer een muzikale activiteit kan organiseren en op deze manier liefhebbers en muzikanten van Keltische muziek bij elkaar kan brengen. Want er gaat niets boven het contact en de verbinding met elkaar en samen genieten van de muziek waar we van houden.

Graag tot ziens op zaterdagavond 2 april in Nuenen!