Op 3 november 2024 vindt de dertiende editie van het gezellige Iers sessie festival Nuenen plaats. In horecagelegenheden bij het mooie park vind je Ierse muzieksessies rond de stamtafel en een Talentpodium. Sessiemuzikanten laten je genieten, meedeinen en meezingen of stil luisteren naar jigs, reels en traditionals en soms eigen composities. In elk café ervaar je hoe verschillend een Ierse sessie kan zijn. In cultureel centrum het Klooster is een Talentpodium met optredens van Ierse en folkbands. Het festival past heel goed bij de gemoedelijke Brabantse sfeer van ons dorp en is gratis toegankelijk.

In het klooster is het Talentpodium.

Ben je een ervaren sessiemuzikant en wil je meespelen? Breng je instrument mee en sluit aan. Je bent bij elke sessiegroep welkom!

Bespeel je een akoestisch instrument en wil je een keer uitproberen hoe het is om sessie te spelen? Dit kan om 15.00 en/of 16.00 uur in Bar van Gogh. Meer informatie over het MEE-speelmoment en de (oefen)tunes staan op onze website: MEE-speelmoment. Ook jeugd is van harte welkom!

De Ierse sessies in de cafés zijn van 14-17 uur en het TalentPodium in Het Klooster van 14-18 uur.

Zwerf van café naar café. Ontdek, geniet, zing, luister en laat je meenemen door de Ierse en de folkmuziek. SLÁINTE!