Home

Beste muziekliefhebbers,

Celtic Night Nuenen op 13 april komt alweer in beeld. We zijn in onze nopjes met hoofdact The Landrats. De openingsact is nog een verrassing, maar gaat leuk worden. Houd de berichtgeving op sociale media in de gaten voor meer informatie en over de start van de kaartverkoop. Naast Facebook zijn we sinds kort ook op Instagram actief.

Iers sessie festival Nuenen 2023 leverde veel positieve reacties op van publiek en muzikanten Er was meer jeugd, meer interactie tussen publiek en muzikanten. Opvallend veel bekende en nieuwe sessiemuzikanten sloten aan bij de sessies in de cafés.  Om even terug te kijken: de foto’s!

De toegang van het festival is gratis. Dit vinden we belangrijk, zodat live Ierse en folkmuziek voor iedereen toegankelijk is. Om onze activiteiten te kunnen blijven organiseren zou een donatie erg gewaardeerd worden. Ga hiervoor naar de webshop.
Hartelijk bedankt! Of zoals de Ieren het zeggen: Go raibh maith agat!


De Celtic Night Nuenen op 25 maart 2023 was een groot succes!!!
Lees de recensie van het folkforum:
https://www.folkforum.nl/concertverslagen/15231-four-of-a-kind-sterk-op-celtic-night-nuenen

De LON maakte een impressie:

Om 20.00 uur trad Roos Trio & Friends op. Na de pauze was het podium voor Four of a Kind met Tijn Berends, Michael Boere en Suzanne Leeuw.
De avond werd afgesloten met een sessie. Klik hier voor meer informatie.


Bestuur ISFN