Optreden en aansluitend een sessie, The Fiddle Case heeft er een Iers feest van gemaakt!


Op 23 september 2021 gaat de Ierse band The Fiddle Case optreden!

Voor velen is het al anderhalf jaar een grote wens om weer naar een live optreden te kunnen gaan. Om de muziek te horen waar je van houdt, maar ook voor de sfeer en de bekende en nieuwe contacten. Bestuur Iers sessie festival Nuenen nodigt je uit om te komen.

De 4 zeer ervaren muzikanten van The Fiddle Case brengen een breed scala aan traditionele en moderne Ierse muziek en zang. Ze spelen zowel traditionals als eigen nummers. Een optreden van hen is dynamisch en varieert  van gevoelig gezongen nummers tot energieke jigs en reels. Ze hebben drie albums op hun naam staan. The Fiddle Case tourt al een aantal jaren in Ierland en Europa en speelt nu ook bij ons in de buurt. Ze hebben zelfs opgetreden met Luka Bloom en Christy Moore! Tijdens hun tour in Nederland / België is de Nederlandse folkmuzikant Job Cornelissen hun vijfde bandlid.

Omdat op deze datum in Nuenen helaas een passende locatie niet beschikbaar is, is buurman Eindhoven zo gastvrij om de theaterzaal van Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL beschikbaar te stellen.  Publiek krijgt op 1,5 meter afstand een vaste zitplaats in hun bubbel. Op deze manier wordt de vereiste veilige afstand gewaarborgd en hoeft een vaccinatiebewijs oid niet getoond te worden.

Een eerste indruk:

In het kort:

Wat: optreden van The Fiddle Case

Wanneer: donderdag 23 september 2021

Tijd: 20.30 uur  (café-restaurant is vanaf 16.00 uur open)

Waar: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven

Kosten kaartje: €12,50  Alleen in de voorverkoop via de webshop.

Liefhebbers van Ierse- en folkmuziek in (zuid)Nederland hopen we een fijne avond te bezorgen met de muziek waar ze van houden.

Mocht door Corona restricties het concert geannuleerd worden, dan worden gekochte kaartjes terugbetaald.

Wil je verzekerd zijn van een kaartje, koop dat dan snel, er is slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.