Nieuws

 bullet-rood.gif  Sessie datums 

  • 9 september 2018
  • 15 september 2018 slowsessie (aanvang 14.30)
  • 4 november 2018 Nuenen Iers Sessie Festival

 

bullet-rood.gif  NuenenISF 2017  op  Youtube

 

bullet-rood.gif

 

Foto's Festival 2016    

     uitgebreide reportage>>>

 

folkmusicmapbadge.png

 

Celtic Night Nuenen.

 

Voor het eerst organiseert het Iers Sessie Festival Nuenen een Celtic Night.

Deze avond vindt plaats in de raadszaal van het Klooster. In deze voormalige kapel is van oudsher een uitstekende akoestiek. We hebben de zaal dusdanig ingericht dat er ruimte is voor een zittend publiek, met daar omheen statafels. Onder het genot van een drankje hopen we op een gezellige avond met kwalititieve goede muziek.

 Pipes2016.jpg

Op 28 april opent Cairn o'Mhor om 20.15 uur de avond. Deze ervaren folkgroep is een Ierse traditionele band uit Brabant met een vrolijk repertoire. Het programma bestaat uit liederen en tunes als jigs, reels, polka's en slides. Naast Ierse muziek spelen ze ook muziek uit Frans-Canada, Galicië, Frankrijk, Zweden....

 

Na de pauze is de beurt aan Tobermore. Zij spelen pure Ierse en Americaanse folk, zoals je die hoort in elke pub in Ierland. Hun zang en instrumentele muziek is meeslepend en raakt de luisteraar. Wie weet ga je meeklappen op het ritme, meezingen of waag je zelfs een dansje!?

WeverkesHof2016.jpg

 

 Na afloop is er een nazit: in de traditie van het festival is het mogelijk om je instrument mee te brengen en aan te sluiten aan de Ierse sessietafel. Gewoon nagenieten, nog wat drinken en wat bijkletsen kan natuurlijk ook.

 

Voor kaartjes via de webshop zie de kolom links: gele letters

Indien je kaartjes contant wil kopen stuur dan een mail met vermelding van telefoonnummer naar isfn@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op voor de verdere afhandeling. 

 

 
Website door Mediator Media - Goes | info@mediatormedia.nl Login